Fira del Fang 2023

Un any més arriba la fira de fires a Marratxí. La XXXVIII Fira del Fang tendrà com a temàtica la història de la nostra fira des dels seus orígens repassant la seva evolució al llarg dels anys. Sota el nom ‘Una retrospectiva a la Fira’ narrarem el recorregut, l’impacte i la importància que ha tengut la Fira del Fang per a donar a conèixer la tradició ceràmica del nostre municipi.

A més, com cada any, tant els nostres ceramistes locals com també de l’estranger exposaran els seus millors productes a una fira que combina a la perfecció les noves tendències de la ceràmica amb la vessant més tradicional i on sempre trobaràs el teu producte desitjat. També hi trobaràs exposicions, xerrades, gastronomia i moltes activitats per a tots els públics per a què pugueu gaudir d’una Fira del Fang inoblidable.

Expositors

Participa a la Fira del Fang exposant els teus productes als visitants de la fira. Si voleu estar presents a la Fira del Fang 2023 amb un expositor, ja podeu consultar les bases i fer-ne la sol·licitud per tal de participar-hi.

  • Instància Fira del Fang 2023 (CATCAST)

  • Bases Fira del Fang 2023 (CATCAST)